Sanjati kafu šta znači? Sanovnik kafa

sanovnik kafa

Šta znači sanjati kafu? Snovi o kafi najčešće govore o tome da je potrebno da steknete bolji uvid u neku situaciju pre nego što donesete odluku. Verovatno želite da vam um bude bistar i da budete sasvim „razbuđeni“ – baš kao nakon jutarnje kafe – kako biste mogli da donesete ispravnu odluku. Ako ste videli ili pili kafu u snu, razmotrite i čitav kontekst sna, mesto na kom ste pili kafu, ljude sa kojima ste bili i, na kraju, emocije koje su vam se javile u takvom snu.

Da bi ste bolje razumeli značenje ovog sna imajte na umu i da u svetu snova, sva pića koja nam na ovaj ili onaj način daju energiju i deluju kao stimulansi govore o tome da morate izmeniti neka svoja ponašanja.

Takođe, tumačenje sna o kafi ponekad ukazuje na neku tajnu – tamna jela i pića u snu govore o tome da ste veoma zatvorena osoba, ili makar da trenutno imate nekih tajni i problema koje ne želite da podelite ni sa kim.

Sanjati kako pijete kafu: ako ste u snu pili kafu sa nepoznatom osobom, to ukazuje na vašu gostoljubivost i društvenost; ako ste sanjali kako pijete kafu sa prijateljem, to govori o tome da možda gajite neka dublja osećanja prema toj osobi. Sanjati kako pijete kafu sa društvom je odraz vaše želje za društvenim kontaktima, zajedništvom i osećajem da ste voljeni i prihvaćeni u krugu prijatelja. Sanjati kako pijete kafu u kafiću je znak da želite više prijatelja i poznanika u svom životu. Sanjati kako pijete kafu na poslu sa kolegama govori o vašoj želji da vas kolege i šefovi više cene kao radnika.

Šta znači prosuti kafu u snu? Sanjati kako ste prosuli kafu govori o vašoj bezbrižnosti i naivnosti, kao i o brzopletosti pri donošenju odluka, što može naškoditi drugima čak i više nego vama.

Sanovnik kafa u šolji: Sanjati šolju kafe se povezuje sa smirenošću, pozitivnošću, smaopouzdanjem i postignućima u životu. Sve ovo je moguće ako preuzmete odgovornost za ono što radite i ne pokušavate da svoje obaveze svalite na druge.

Sanjati praznu šolju za kafu: ovakav san predstavlja udobnost i pouzdane prijatelje. Ako ste sanjali kako nekome dajete svoju šolju za kafu ili pozajmljujete tuđu, to je znak velikog prijateljstva.

Sanjati instant kafu: ovakav san ukazuje na to da ste previše impulsivni i brzopleti i da morate malo da usporite.

Sanovnik crna kafa: Sanjati crnu kafu govori o potrebi za promenom rutine.

Sanjati ledenu kafu: ako ste sanjali ledenu kafu, to znači da ne morate brinuti oko svojih odluka – sve će na kraju biti u redu.

Sanjati kafu sa šećerom: san o kafi sa šećerom ili drugim zaslađivačem govori o tome da donosite odluke iako ste svesni da nemate pred sobom sve potrebne činjenice i informacije. Moguće je da idete prečicama i pokušavate da sve u životu uradite na lakši način.

Sanjati kako pijete gorku kafu: ovakav san govori o tome da nećete uspeti da izbegnete neke neprijatne obaveze, kao i da ćete morati da neko vreme budete u kontaktu sa ljudima koji vas nerviraju i verovatno vam svašta pričaju iza leđa.

Sanjati kako pijete „pregorelu“ i neukusnu kafu je znak da ste svesni da ste pokvarili ili oštetili nešto veoma važno, i to verovatno zbog sopstvene nemarnosti.

Sanjati kafu sa mlekom ili šlagom: ako ste sanjali kafu sa mlekom, to ukazuje na činjenicu da morate uzeti u obzir tuđe potrebe pre nego što donesete neku odluku.

Sanjati zrna kafe: ovakav san ukazuje na vašu povezanost sa vašim korenima. Ako ste sanjali kako pržite ili meljete zrna kafe, to ukazuje na sreću.

Sanjati mlevenu kafu: ako sanjate sveže samlevenu kafu, to ukazuje na promene; međutim, moguće je da ćete takve promene teško prihvatiti ako dođu iznenada.

Sanjati aparat za kafu: ovakav san govori o tome da se previše oslanjate na tuđu pomoć u donošenju odluka i izbora koji bi trebali da budu samo vaši.

Sanjati prodavnicu kafe: ako ste sanjali specijalizovanu prodavnicu kafe, to govori o tome da vam je potreban odmor od obaveza. Podelite svoje brige i emocije sa partnerom ili nekom drugom bliskom osobom.

Sanjati džezvu za kafu: ako ste u snu videli džezvu ili sanjali kako kuvate kafu, to ukazuje na vašu gostoljubivost i volju da podelite sa drugima ono što imate. Ako ste sanjali kako kuvate i servirate kafu, to govori o tome da sa drugima delite svoje nade, brige i snove.

Stočić za kafu: san u kom se stočić za kafu pojavio kao značajan detalj govori o nekom mestu gde se osećate prijatno i prihvaćeno. Možda vam je potrebno vreme da se odmorite i zaboravite na brige. Budite strpljivi pri donošenju odluka.

Published
Categorized as K
error: Content is protected !!