Sanjati jezero šta znači?

sanovnik jezero

Sanjati jezero, ili bilo koju drugu vodenu masu, ukazuje na vaše emocije. Veličina i izgled samog jezera i vode u njemu govore o vašem emotivnom stanju.

Sanjati jezero često predstavlja negativne situacije ili nesigurnost u životu, kao i izbore kojih ste svesni, ali ih trenutno ne pravite. Zemlja koja okružuje jezero i koju možete videti u snu odražava „sigurnu luku“ odnosno odgovore na pitanja koja vas muče.

Za bolje razumevanje i tumačenje sna pokušajte da se prisetite što više detalja sna vezanih za jezero i sve što ga je okruživalo. Na primer, ako je jezero bilo okruženo bujnim zelenilom, to znači da se osećate energično i puni elana i da ćete bez problema prevazići sve prepreke sa kojima ćete se suočiti u bliskoj budućnosti. Sanjati jezero okruženo ogoljenim drvećem ili jezero u pustari, bez ičega okolo, govori o poteškoćama i velikoj borbi da uspete na putu ka nekom cilju.

Šta još znači sanjati jezero? Jezero je često odraz nestrpljenja i anksioznosti zbog nekih problema i pitanja na koja imate odgovor, ali vam se ti odgovori ne dopadaju. Jezero ponekad govori i o poteškoćama da kontrolišete svoje ponašanje, iako ste svesni da ono nije prikladno u datoj situaciji.

Jezero predstavlja deo naše podsvesti i potisnute strahove. Međutim, jezero često ukazuje i na sreću ili na probleme u budućnosti. Recimo, olujni talasi u jezeru mogu biti znak porodičnih neslaganja i konflikata. Sa druge strane, jezero sa mirnom vodom je znak mira i harmonije u životu.

Sanovnik – tumačenje i značenje najčešćih snova o jezerima

Sanjati čisto i mirno jezero ukazuje na vaš unutrašnji mir i spokoj. Ovakav san govori o tome da ste spremni da preuzmete na sebe neke obaveze i odgovornosti i da krenete sa novom fazom svog života. Ako je fokus sna bio baš na vodi u jezeru, dobro razmislite kakva je ona bila. Opet, mirna i bistra voda govori o tome da ste sigurni u svoje planove i da ćete zahvaljujući pripremljenosti na sve lako prevazići prepreke koje se pojave.

Sanjati kako se kupate u jezeru najčešće govori o tome da treba da razmotrite sve rizike vezane za neki poduhvat koji planirate pre nego što se upustite u bilo šta.

Sanjati kako plivate u jezeru znači da možete očekivati neke promene u životu, kao i da ćete morati da menjate svoje planove u skladu sa njima. Voda u jezeru govori o tome kako će sve ispasti na kraju – plivanje u prljavoj i blatnjavoj vodi govori o tome da će se vaši planovi izjaloviti; čista voda je znak da će se sve završiti dobro.

Sanjati da ste preplivali jezero znači da ćete ostvariti neke svoje planove.

Sanjati jezero puno ribe govori o velikom uspehu na poslu i priznanjima koja ćete dobiti od nadređenih. Međutim, riba u jezeru je često znak opasnosti i govori o lošem izboru partnera, kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu – ako vam je san izazvao negativne emocije i generalno ostavio loš utisak, razmislite da li je ovo značenje ipak primenjivije na vašu trenutnu situaciju u životu.

Ako ste sanjali kako pecate u jezeru, to je često predznak da ćete se uskoro zaljubiti i stupiti u vezu.

Sanjati kako ronite u jezeru govori o tome da ste spremni da zaronite u svoju podsvest, ali i željni unutrašnjeg mira.

Sanjati kako se šetate pored jezera je znak da razmišljate o nekim novim odlukama koje treba da donesete, verovatno vezano za vaš lični život.

Sanovnik jezero sa čistom i bistrom vodom: ovo je znak da imate dosta odanih prijatelja na koje se možete osloniti i da bi trebalo da provodite više vremena sa njima. Sanjati jezero sa bistrom vodom je generalno i predznak srećnog i mirnog perioda u životu.

Sanjati kako posmatrate svoj odraz u čistom jezeru govori o tome da ćete uskoro sklopiti trajno prijateljstvo sa nekom kvalitetnom osobom.

Sanjati jezero sa prljavom vodom: ovakav san ukazuje na probleme i nevolje. Jezero sa prljavom vodom i blatnjavom obalom u snu znači da niste sigurni oko nekih odluka koje morate da donesete ili da vam nisu poznate sve činjenice vezane za neku bitnu situaciju. Nekad je ovakav san doslovno upozorenje na opasnost. Sanjati prljavo jezero sa nemirnom vodom i velikim talasima je obično predznak kajanja zbog nečega što ste rekli ili uradili.

Sanjati kako se vozite čamcem po jezeru i voda vam ulazi u čamac je očito nepovoljan znak. Iako idete ka cilju, moguće je da vas nešto uporno ometa. Ako ste uspeli da izbacite vodu iz čamca i da stignete na odredište, verovatno ćete uspeti da dođete do cilja, uprkos preprekama.

Sanovnik tumačenje sna jezero sa slanom vodom: ovo je znak da treba da se opustite i odmorite i da skrenete misli sa obaveza. Sve probleme i kod kuće i na poslu ćete mnogo lakše rešiti kada se malo rasteretite.

Sanjati zaleđeno jezero je znak da je vaš odnos sa partnerom trenutno „zamrznut“ i „na čekanju“ – verovatno su se osećanja ohladila ili ste počeli da zanemarujete jedno drugo. Ovakav san je podsetnik da treba da posvetite više pažnje voljenoj osobi kako biste spasili tu vezu.

Sanovnik značenje sna obala jezera: ovakav san obično govori o tome da ste sposobni da rešite sve svoje probleme – detalji sna će vam ukazati i na dublje značenje. Zelenilo na obali jezera je simbol novih mogućnosti. Močvarna obala i blato na obali govori o tome da ste trenutno zaglavljeni u nekim problemima i nevoljama. Kamenje i stene na obali govore o gubitku samokontrole i vašoj potrebi da malo „napunite baterije“.

Sanjati jezero u šumi je simbol vaše odlične intuicije i ovakav san vas savetuje da treba da se oslonite na nju – pogotovo ako se trenutno nalazite u situaciji gde vam razum nalaže jednu stvar, ali vam instinkt govori da tu nešto nije baš kako valja i da treba da sačekate još malo.

Published
Categorized as J
error: Content is protected !!