Sanjati golu ženu ili muškarca šta znači?

sanjati golu zenu

Šta znači sanjati golu ženu? Sanjati golu ženu, po većini sanovnika, ukazuje na različite vrste nevolja, grešaka i nepromišljenost. Međutim, ponekad ovakvi snovi ukazuju i na ljubav, sreću u poslu i/ili neki unosan posao. Ako ste u snu samo videli golu ženu, to obično znači da ćete se suočiti sa nekim problemima koji su posledica vaših grešaka. Budite oprezni prilikom rešavanja važnih pitanja – lako možete načiniti grešku koju kasnije nećete moći da popravite.

Kada muž sanja svoju ženu golu, to je najčešće upozorenje da nešto ne vidite – moguće je da nećete moći da kontrolišete neke važne detalje vezane za razrešavanje nekog pitanja koje vam je trenutno bitno, i to će vam izazvati dosta poteškoća.

U zavisnosti od ostalih detalja i čitave radnje u snu, interpretacija ovog sna se može menjati.

  • Sanjati golu ženu kako šeta po kući: porodične svađe i neprilike.
  • Sanjati golu ženu kako spava u istom krevetu sa vama: prijatne misli i snovi.
  • Sanjati seks sa golom ženom: harmonija u ljubavnim i porodičnim odnosima.
  • Sanjati svoju ženu kako ima seks sa nekim drugim: nesporazumi i ozbiljni konflikti.

Neki sanovnici navode da sanjati svoju ženu bez odeće znači da ćete se u nekoj prilici poneti neprikladno, čak i ružno, i da će to loše uticati na vašu reputaciju, a možda čak i pogoršati odnose sa prijateljima i članovima porodice.

Sanjati golu ženu kako stoji pred drugim ljudima je poruka da dobro razmislite o svemu što planirate da učinite i da ništa ne radite impulsivno i brzopleto. Samo tako možete na vreme primetiti potencijalnu opasnost i smisliti kako da je izbegnete.

Ipak, postoje i pozitivne interpretacije ovakvog sna. Sanjati golu ženu i sebe kako se divite njenom telu obično predstavlja veliku radost u krugu porodice, kao i sreću u poslovnim pitanjima. Sanjati kako vas gola žena čeka u krevetu je dobr znak i obećava veliku sreću u budućnosti na ljubavnom planu.

Sanjati veoma lepu i zgodnu golu ženu najčešće predskazuje da ćete na javi, uz nešto napora, uspešno da se izborite sa nekom neprijatnom i problematičnom situacijom. Čak iako vam na prvi pogled sve bude izgledalo sasvim beznadežno, na kraju ćete uspeti da prevaziđete sve prepreke i nedaće.

Sanjati svoju ženu golu, s tim što u snu ne izgleda isto kao što izgleda na javi, obično znači da ćete profitirati od nekog rizičnog poslovnog poduhvata. Ako ste sanjali kako vas žena zavodi, to je znak da ćete uskoro dobiti veoma primamljivu, ali rizičnu ponudu, koju bi trebalo da prihvatite.

Sanjati golog muškarca šta znači?

Različiti sanovnici daju različita tumačenja kada je reč o snu o golom muškarcu. Interpretacija dosta zavisi i od toga ko sanja ovakav san. Golotinja u snovima je često znak ranjivosti; ako mlad muškarac sanja sebe golog, to je znak da će imati ili ličnih ili poslovnih problema. Neki sanovnici navode i moguće zdravstvene probleme. Sanjati muškarca golog na javnom mestu obično znači da treba da se ponašate veoma oprezno i pažljivo; nesigurnost može veoma loše uticati na vašu budućnost.

Sanjati golog muškarca kako se kupa u bazenu obično je znak uspeha i bogatstva, kao i prilike da se opravdate za neke svoje postupke pred drugima.

Sanjati golog muškarca koji se ponaša sasvim normalno i ne primećuje da uopšte nije obučen najčešće znači da se morate paziti raznih prevara i trikova na javi. Ovakav san takođe može značiti da ćete lako prevazići poteškoće na putu do uspeha. Sanjati golog muškarca koji se uspaničio jer je shvatio da nije odeven ukazuje na nedovoljno iskustva i veština koje su vam neophodne da rešit neki problem na javi. Da biste to prevazišli, najbolje je da trenutno ne tražite pomoć, već da se potrudite da sve sami rešite kako sledeći put ne biste ni došli u takvu situaciju.

Ako devojka sanja golog muškarca, to je obično znak naklonosti prema toj osobi. Neki sanovnici navode da ovakav san može ukazivati na zdravstvene ili ljubavne probleme. Po frojdovskom tumačenju, ako muškarac sanja drugog golog muškarca, to govori o njegovoj nesigurnosti vezanoj za vlastitu seksualnost, fizičku snagu i moć i/ili izgled. Sanjati mrtvog golog muškarca obično govori o nepotrebnim troškovima i razbacivanju novca.

Ako devojka sanja kako je u krevetu sa golim muškarcem, to govori o iznenadnoj, nekontrolisanoj strasti i naklonosti prema nekoj osobi suprotnog pola. Ako je devojka u snu imala seks sa tim muškarcem, to je znak da nije zadovoljna sadašnjim partnerom i da u njihovom odnosu ne vlada harmonija.

Sanjati zgodnog golog muškarca je obično predznak uspeha na svim poljima, posebno u ljubavi. Sanjati neprivlačnog golog muškarca obično ukazuje na neke prepreke, ali i na uzak i ograničen pogled na stvari u životu.

Published
Categorized as G
error: Content is protected !!