Sanjati čokoladu šta znači? Sanovnik čokolada

sanovnik cokolada

Šta znači sanjati čokoladu? Snovi o čokoladi obično predstavljaju ljubav, proslavu nečega i nagrađivanje sebe. Obratite pažnju na to kako i kada ste jeli čokoladu u snu i kakva je bila čokolada kako biste lakše protumačili san. Na primer, ako ste jeli čokoladu i nakon toga vam je bilo muka, takav san govori o tome da ste na javi preterali sa udovoljavanjem sebi i da biste mogli malo da se obuzdate u narednom periodu. U nastavku ćemo videti šta znače najčešći snovi o čokoladi.

Sanovnik – tumačenje i značenje najčešćih snova o čokoladi

Sanovnik čokoladu jesti: ako ste sanjali kako jedete čokoladu u snu, to govori o tome da ste svesni svoje senzualnosti i jakog seksualnog nagona.

Sanjati kako kupujete čokoladu šta znači? Čokoladu kupovati govori o tome da se pripremate za neki važan događaj. Verovatno vas u vezi tog događaja očekuje neki trošak i trenutno skupljate novac za to.

Sanovnik čokoladu dobiti : ako ste sanjali kako vam neko poklanja čokoladu – za Dan zaljubljenih ili nekom drugom prilikom – govori o tome da ćete dobiti neku neočekivanu pomoć; međutim čokoladu dobiti u snu može ukazivati i na neočekivanu pažnju i naklonost. Razmislite o tome ko vam je u snu poklanjao čokoladu – to vam može dodatno razjasniti značenje sna.

Sanjati kako kradete čokoladu: ovakav san je najčešće predznak nekog velikog razočarenja u ljubavi ili ljubavne afere i prevare u vezi ili braku. Moguće je da previše udovoljavate sebi ili da osećate potrebu za većim uzbuđenjem na ljubavnom planu, jer vam je sadašnja veza postala monotona. Međutim, vaše flertovanje vas može uvaliti u velike nevolje.

Sanjati kako topite čokoladu: ako ste sanjali kako topite čokoladu da biste je tako otopljenu ubacili u kolače ili da biste je preoblikovali, takav san je predznak da ćete uskoro morati i sami da se „preoblikujete“ kako biste se prilagodili na neku promenu.

Sanjati kako nekom dajete ili poklanjate čokoladu: san u kome ste nekome poklanjali čokoladu govori o tome da želite da obnovite ili popravite odnos sa osobom koju ste sanjali. Ako ste u snu poklanjali čokoladu nekoj nepoznatoj osobi, takav san može govoriti o ulasku u novu ljubavnu vezu u bliskoj budućnosti.

Sanjati kako delite čokoladu sa nekim: san u kome ste delili čokoladu sa nekim obično govori o tome da radite na nekom projektu koji bi trebao da donese mnogo pozitivnih promena i u vaš i u tuđe živote. Ponekad ovaj san govori samo o dobroj zabavi ili o tome da pripremate veliku zabavu za porodicu i prijatelje i da se veoma radujete tom okupljanju.

Sanjati čokoladu za kuvanje: ako ste sanjali crnu čokoladu za kuvanje, koja je gorka i relativno tvrda za žvakanje, takav san može ukazivati i na neke neophodne popravke po kući u skorije vreme. Moguće je da je nekim delovima vaše kuće neophodna popravka jer ste dugo odlagali neka važna ulaganja u standardno održavanje.

Sanjati belu čokoladu: san u kom ste jeli ili videli belu čokoladu govori o tome da ne cenite sebe onoliko koliko to zaslužujete. Ovaj san govori o tome da se ne osećate dovoljno vrednim ili da smatrate da drugi ne uviđaju koliko vredite. Moguće je da ste u poslednje vreme učinili sebe znatno dosadnijim makar spolja kako biste se lakše uklopili u okruženje.

Sanjati toplu čokoladu: san o toploj čokoladi se odnosi na sve što u životu smatrate slatkim i toplim. Ovakav san ukazuje na ljubavnu vezu punu strasti i razumevanja, kao i na to da uvek možete očekivati podršku od voljene osobe, porodice i prijatelja.

Sanjati čokoladnu tortu: snovi o čokoladnim dezertima, a pogotovo o čokoladnoj torti, predstavljaju neki oblik seksualne privlačnosti koju osećate prema nekom. Ovakav san obično govori i o tome da će biti potrebno neko vreme i malo više truda sa obe strane kako biste u tom odnosu dostigli potpunu intimnost koju priželjkujete.

Sanjati čokoladne pahuljice ili čokoladne kolače: ovakav san često odražava vašu pohlepu na javi. Ako ste sanjali kolač iz kog curi ili ispada čokolada, to predstavlja vašu pohlepu i zanemarivanje tuđih potreba kako biste zadovojili svoje.

Sanjati krofnu sa čokoladom: ako ste sanjali krofnu prelivenu čokoladom, to je znak da vam je neko usadio neku ideju u glavu – neko koga poznajete verovatno pokušava da utiče na vas i namami vas da učinite nešto što njemu ide u korist. Vrlo je verovatno da će ta osoba u tome i uspeti, jer ste vi sada u lošoj životnoj fazi kada se osećate pomalo izgubljeno.

Sanjati voće preliveno čokoladom: ako ste sanjali kako jedete ili pravite dezert od voća (banane, jagode) prelivenog čokoladom, to govori da vam je potrebno nešto „dodatno“ što će začiniti vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, potražite neki kreativan način da oživite strast i ljubav, jer vam se u vezu verovatno uvukla monotonija.

Sanjati slatkiš od čokolade ili čokoladnu bananicu: snovi o malim slatkišima od čokolade (tipa čokoladne bananice i sličnih stvari) govore o vašoj popularnosti kod suprotnog pola. Savršeno upakovan slatkiš od čokolade govori o tome da vi u sebi imate mnogo više od „slatke“ spoljašnjosti i da to možete da ponudite onome ko se potrudi da dopre do vaše suštine. Isto važi i kao savet – poklonite više pažnje voljenim osobama kako biste otkrili njihove skrivene talente i vrline. Možda ćete shvatiti da ih volite još više kada malo zadrete ispod površine.

Sanjati sladoled od čokolade: sanjati čokoladni sladoled govori o tome da ćete uskoro postići mir i sreću u životu nakon nekog turbulentnog perioda sa dosta poteškoća. Ako ste sanjali čokoladni sladoled koji se otopio, to je relativno loš znak koji ukazuje na to da ćete se razočarati u ljude od kojih ste očekivali podršku i pomoć u teškim vremenima.

Sanjati čokoladno jaje: ako ste sanjali šuplje čokoladno jaje, to govori o vašem nezadovoljstvu nakon nekog uspeha koji ste postigli, jer ćete imati osećaj da drugi ljudi uopšte ne cene ono što ste učinili.

Sanjati čokoladnog zeku: san o čokoladnom zeki se obično odnosi na neko porodično okupljanje za praznike. Moguće je da kroz ovakav san vaša podsvest pokušava da vam poruči da treba više da se radujete vremenu koje ćete provesti sa porodicom i prazničnoj atmosferi.

Sanjati čokoladno mleko ili milkšejk od čokolade: milkšejk od čokolade ili čokoladno mleko govori o tome da želite više pažnje od voljene osobe ili nekog prijatelja za kog smatrate da vas u poslednje vreme zanemaruje – ovakav san je poruka da vam je potrebno mnogo više od zadovoljenja samo minimalnih i osnovnih potreba.

Sanjati čokoladni sirup: ako ste sanjali čokoladni sirup, razmislite o ostalim detaljima sna, kada i kako ste ga koristili. Ako ste nešto prelivali čokoladnim sirupom da biste drugom jelu dali ukus čokolade, to govori o tome da forsirate zaljubljenost i intimnost i da pokušavate da „prinudno“ izazovete takva osećanja u vezi koja se odavno „ohladila“. Sa druge strane, ako ste koristili sirup čisto da nečemu malo poboljšate ukus, to govori da ste spremni da pređete na sledeći nivo u svojoj ljubavnoj vezi.

Sanjati prodavnicu čokolade: ako ste sanjali da ste u prodavnici čokolade ili da u običnoj prodavnici ili na pijaci tražite čokoladu, to govori da verovatno na javi želite da obradujete voljenu osobu nekim skupim poklonom ili nečim što će joj u emotivnom smislu mnogo značiti. Ovakav san ponekad govori o bračnoj ponudi, nekom specijalnom poklonu za godišnjicu ili Dan zaljubljenih.

Sanovnik značenje sna fabrika čokolade: ako ste sanjali kako ste u obilasku laboratorije ili fabrike u kojoj se pravi čokolada, to je znak da ste spremni da zaronite malo dublje u svoje emocije, pogotovo one vezane za osobe koje volite i koje vam mnogo znače. Moguće je i da se pitate zbog čega uopšte volite određene osobe i osećate privrženost prema njima. Takođe, ovakav san je odličan predznak ako ste izašli iz neke loše veze koja vas je dosta povredila – ovaj san govori da ste spremni da se ponovo zaljubite.

Sanovnik tumačenje sna pokvarena ili ustajala čokolada: ustajala ili pokvarena čokolada u snu govori o razočarenjima u ljubavnom životu, konkretnije, u razočarenje u partnera. Verovatno se osećate kao da vas partner zanemaruje i ne ispunjava vaše emotivne i seksualne potrebe.

Published
Categorized as Č
error: Content is protected !!