Sanjati bubuljice i akne šta znači?

sanovnik bubuljice

Sanjati bubuljice ili bilo koji drugi problem sa kožom (akne, osip, mitisere) se obično odnosi na vašu sliku o sebi i problem sa samopouzdanjem. Ako ste sanjali kako imate gomilu bubuljica po licu, to znači da se osećate čudno i postiđeno u nekim situacijama, kao da vam nije mesto tu. Ovakvi snovi najčešće govore o tome da vam je jako bitno kako vas drugi vide i šta misle o vama.Sledi detaljno tumačenje snova o bubuljicamai aknama…

San  u kom je naglasak bio na bubuljicama i aknama govori o tome da osećate kao da imate nekakvu „fleku“ na svom karakteru ili pak reputaciji, koju pre ili kasnije morate očistiti.

Pošto bubuljice u stvarnom životu obično govore o tome da naš organizam nije sposoban da se izbori sa toksinima na pravilan način, odnosno bubuljice i jesu toksične stvari koje se pojavljuju na našoj koži, ovakav san je simbol naše nesposobnosti da se izborimo sa raznim „toksičnim“ situacijama i negativnošću na javi. Sasvim je moguće da toga niste ni svesni. Takođe, bubuljica može predstavljati i neku vrstu duhovne „ružnoće“, odnosno neku lošu osobinu koju biste trebali da odbacite.

Bubuljice u snovima mogu predstavljati i potisnut bes, ali i brigu o trivijalnim i nevažnim stvarima.

Sanovnik tumačenje i značenje snova o bubuljicama i aknama

Sanjati bubuljice i akne na licu

Ako ste sanjali gomilu bubuljica i akni na licu, to ukazuje na vaš manjak samopouzdanja i činjenicu da niste sigurni ko ste zapravo. Osećate veliku nesigurnost vezano za svoj izgled, i to ne samo u fizičkom smislu – jako vas brine to kako vas drugi vide. Ovakvi snovi su česti kada počinjemo da radimo u novom okruženju ili menjamo školu. Čitava situacija vam stvara veliku neprijatnost.

Ako ste sanjali bubuljice na tuđem licu, moguće je da imate loš osećaj u vezi te osobe i da pokušavate da nađete logično opravdanje za to što vam se ne dopada. Ovakav san ponekad govori o tome da o drugim ljudima sudite po spoljašnjosti i prvom utisku koji ostave na vas. Takođe, ovakav san govori i o tome da vam jako teško padaju kritike koje dolaze od bliskih ljudi, čak i kada su dobronamerne i na mestu.

Kod ovakvih snova je važno istaći da tinejdžeri često imaju problema sa aknama i bubuljicama, te u tim slučajevima ovakav san prosto odražava iskustva na javi. Ponekad se san o bubuljicama odnosi na vaše tinejdžerske godine i iskustva, odnosno na to da možda upravo u ovom periodu osećate nesigurnost vezanu za svoj izgled i identitet, baš poput tinejdžera, ili da se po prvi put suočavate sa nekim emocijama i sve vam deluje novo.

Sanjati kako cedite bubuljicu: ako ste sanjali kako ste istisnuli bubuljicu, to govori o vašoj potrebi da izrazite svoje negativne emocije. Polako počinjete da spoznajete svoje neobične i negativne emocije i pokušavate da učinite sve što možete kako biste izgledali i osećali se bolje.

San u kome ste cedili bubuljicu govori i o tome da ste spremni za promenu i da već preduzimate neke korake kako biste povećali svoje samopouzdanje. Ovakav san može govoriti i o tome da ćete uskoro doći do rešenja nekog problema koji vas muči već duže vreme.

Sanjati kako cedite bubuljicu i izlazi velika količina gnoja: gnoj je simbol nečeg neprijatnog i „infektivnog“ što držimo u sebi i što moramo što pre izbaciti iz sebe. Bez obzira na to što je san verovatno bio prilično neprijatan, on ukazuje na to da ćete uskoro iz svog života ukloniti nešto što vam samo škodi i smeta – bilo da je to neka osoba ili neka vaša karakterna osobina zbog koje ne možete da ostvarite dobre odnose sa drugima, tako da je ovaj san generalno povoljan znak.

Ako ste sanjali kako cedite bubuljicu i zajedno sa gnojem izlazi i krv, takav san ukazuje na razočarenja i tugu. Moguće je da vam je bolno da zaista pogledate u sebe i vidite ko ste zapravo, kao i da se suočite sa pravim stanjem stvari kad je reč o tome kako vas drugi vide.

Sanjati veliku bubuljcu govori o našim unutrašnjiim problemima. Naše lice je najizražajniji deo tela kad je reč o komunikaciji sa drugim ljudima, tako da san o bubuljicama generalno predstavlja poteškoće u komunikaciji, što vam stvara velike probleme u životu.

Sanjati bubuljice po telu, na nogama, vratu..

Sanjati bubuljice po telu obično ukazuje na vaše nezadovoljstvo sopstvenim izgledom.Vrlo ste nezadovolni svojim telom bez obzira da li želite da to priznate sebi.Sumnjate da drugi misle da loše izgledate i veoma ste nesigurni u sebe.Krajnje je vreme da prestanete da razmišljate o tome kako vas drugi vide i šta misle o vama.Verovatno niste savršeni ali nisu ni drugi.Svi imaju nedostatke.

Sanovnik bubuljice na leđima

Šta znači sanjati bubuljice na ledjima? Bubuljice i akne koje ste videli u snu na svojim ledjima obično ukazuju na vaše preterane brige o onome što se dešava iza vaših ledja.Previše se opterećujete razmišljanjem o ogovaranjima drugih na račun vašeg izgleda.Prestanite da razmišljate o tome šta vam govore iza ledja i počnite da živite onako kako se vama sviđa.

Published
Categorized as B
error: Content is protected !!